4 napos vitorlázás az Adrián

A bázis kikötő Pag szigetén Simuni kikötője. Természetesen az időjárás, és a szélviszonyok befolyásolhatják az úticélokat,a vitorlázással töltött időt, de ezeknek megfelelően folyamatosan tervezzük a célállomásokat. Tehát mindenképp a túra meglesz tartva!

1. nap

Megérkezés a hajón lévő szállás elfoglalása. Pag szigetének felfedezése. Vásárlási lehetőség, városnézés. Este szabad program.

2. nap

Reggel kihajózás Olib szigete felé. Itt lehetőség van a sziget felfedezésére, ókori romok megtekintése. az eldugott homokos strandon fürdési lehetőség. Itt éjszakázunk.

3.nap

Reggel tovább vitorlázunk Ilovik szigete déli csücske felé.Itt pár órát ellehet tölteni, strandolással, horgászattal, ebéddel. Kora délután hajózunk tovább aznapi uticélunk felé, Susak szigetre. Itt egy varázslatos öbölben éjszakázunk horgonyon.

4.nap

Kora reggel indulunk vissza Pag felé. ez egy hosszabb vitorlás út lesz,Délről kerüljük meg az előző 2 napon meglátogatott két szigetet. Délről közelítjük meg a bázis kikötőt Simunit. délután kikötés, a hajó elhagyása, majd visszautazás Magyarországra

...

Kérésére egyedi, személyre szabott utakat is tervezünk.
Kérjen ajánlatot!